Bästa packningen till festivalen

När det här inlägget skrivs har våren sakta men säkert börjat att komma till landet. Efter våren kommer sommaren och med sommaren kommer olika festivaler. Det finns många festivaler att se fram emot och sweden rock har nyligen presenterat vilka som kommer 2022 vilket gör att sommaren känns lite närmare. Men trots att det är några månader kvar tills dess är det aldrig fel att börja förbereda sig i tid. Därför får du i det här inlägget några tips på saker som kan vara bra att ha med sig i packningen när du ska besöka en festival.

Laddare

Det är viktigt att du ser till att ha en laddare till din telefon. Du kan köpa en extra iphone laddare om du har en Iphone för att vara säker på att du är redo när det är dags att packa för festivalen. Att ha en fulladdad mobil är särskilt viktigt på festivaler eftersom den används för att hålla kontakt med ditt sällskap när ni plötsligt skiljs åt. Då är det bra om din mobil har batterier så att du kan hitta dem igen. Annars finns risken att ni inte hittar varandra på hela kvällen eftersom festivaler är ett mycket populärt besöksmål.

Rengöring

I närheten av festivalområdet finns det portabla toaletter. Men det är vanligt att det inte går att få rent händerna efter ett sådant toalettbesök eftersom handspriten toaletterna bör vara utrustade med lätt kan ta slut. Därför kan det vara en bra idé att du är förberedd genom att ha med dig våtservetter, handsprit eller alkogel. De är väldigt enkla att ha med sig i fickan eller väskan.

Kläder

Sedan är det bra om du har några alternativ vad gäller kläder. Det spelar ingen roll om du bara är där över kvällen eller om du övernattar på en närliggande camping. Du kommer inte att ångra dig om du tar med dig en extra tröja ifall det skulle bli kyligt eller en regnjacka om det skulle börja regna. Något annat som kan vara bra att ha är solglasögon om solen skulle kika fram. Slutligen är det viktigt att du har bekväma skor. Välj hellre bekväma skor än snygga. Annars finns risken att dina fötter kommer värka i många dagar efter festivalen.

Öronproppar

Det är alltid viktigt att man är rädd om sin hörsel. På festivaler utsätter du dina öron för mycket hög musik, buller och ljudet från högljudda människor. Därför ska du alltid se till att du har ett par extra öronproppar med dig. Även fast de många gånger finns att köpa på plats så är det smidigt att ha med sina egna. Använd öronproppar om du vill bespara din hörsel och göra festivalen till en trevlig upplevelse.